Degujen agility, päivä 1 - Cherry oppi tempun!

Tänään aion kertoa siitä, kun opetin deguille temppuja. Otsikon "päivä 1" ei tarkoita sitä, että tämä olisi ensimmäinen kerta, kun opetan niitä. Olen opettanut deguja jo monta kertaa. Ajattelin tehdä useamman tekstin degujen opettamisesta eri päiviltä ja tämä on ensimmäinen päivä, josta kirjoitan.
                     Kuvia deguistamme

Malinalla ei tainnut olla nälkä, sillä se ei halunnut syödä ruokaa, kun olisin opettanut sitä. Niinpä opetin Cherrylle pyörimistemppua, jota olen opettanut myös aiemmin. Eli tarkoituksena on, että degu pyörii yhden kierroksen ympäri ja sitten se saa ruoan. Ruokaa on aiemmin pitänyt pyöräyttää monta kierrosta ympäri degun yläpuolella, mutta nyt ruokaa piti vain vähän liikuttaa ja Cherry pyörähti ympäri! 🤩

Ruokana degujen opettamiseen käytin deguille ja chinchilloille tarkoitettuja ruokasekoituksia.

Myöhemmin otin degut ja opetimme niitä hyppäämään Magic Snakesta tehdyn neliön läpi. Välillä degut osaavat tempun hyvin ja välillä ne taas eivät hyppää, ainakaan silloin, jos ne eivät halua ruokaa. Cherry ja Malina molemmat osasivat kuitenkin hypätä neliön läpi, kun näytin niille ruoalla ja sanoin: "Hyppää".

Tämän tekstin lopussa alapuolella on "tunnisteet" -kohta, josta voit valita, mitkä postaukset haluat nähdä. Jos haluat lukea muut degujen agilityyn liittyvät tekstit, voit valita sieltä: "degujen agility".

Comments

Popular Posts